Aankoop begeleiding

Aankoop
begeleiding

pexels-kindel-media-7578853

De aankoop van een woning is de dag van vandaag een complex proces. Er is heel wat bouwkundige, juridische en marktkennis nodig om een goede woning te kunnen aankopen. Bovendien neemt het zoeken van een nieuwe woning heel veel tijd in beslag. De mooiste pareltjes komen ofwel niet online, ofwel zijn ze na 1 week reeds verkocht.

Als aankoopmakelaar weten we precies wanneer, waar en hoe we de juiste woning op de kop tikken. Geen enkele twistappel is te veel voor ons, want we jagen maar al te graag jouw dromen na. Door snel op de bal te spelen en proactief te handelen, vinden we al snel jouw droomwoning.

Woning kopen

BlueApple

Wonen als
totaalconcept

BlueApple richt zich graag op totaalconcepten. Uiteraard zijn de diensten afzonderlijk te boeken en hebben beiden dezelfde grondslag: Communication is key.

Uitdiepende dialogen vormen de solide fundering voor jouw droomhuis. In plaats van één vaste stijl naar voor te schuiven wordt er écht geluisterd en meegedacht. Het voordeel is dat de mogelijkheden bijzonder groot zijn, aangezien zowel de aankoop als interieurdesign in goede banen wordt geleid.

Je kiest zelf in welke fase je in de zoektocht stapt: Vanaf start, enkel tijdens bezichtigingen of eerder bij de onderhandeling. Ben je graag volledig betrokken? Of geef je liever alles uit handen? We managen alles zodat jij zo weinig mogelijk zorgen hebt over het totale project.

De verschillende stappen bij aankoopbegeleiding

  • Longlist van voorgestelde panden evalueren met scores
  • Shortlist opstellen van de meest interessante panden
  • BlueApple gaat voor jou verschillende woningen bezoeken
  • Dan is het jouw beurt om voeling te krijgen met de overgebleven selectie en de beste beslissing van jouw leven te maken
  • Onderhandelingsgesprekken met verkopers
  • Akkoord ondertekenen

Hoe ziet jouw
droomhuis er uit?